Izbor vsebin
Domov
Predstavitev
Sodelujoči
Prireditve
Priznanja
Za medije
V žarišču
English

Novice
• Vabimo na 23. Andragoški kolokvij
• Vabimo na novinarski konferenci
• Vabimo na nacionalno odprtje TVU 2019

Priznanja 1999
Izobraževalni center v Krki Novo mesto

TVU soustvarjamo

Prijavnica


PRIJAVA NA NACIONALNO ODPRTJE TVU 2019

Osebne informacije

Ime:*
Priimek:*
Ustanova:
E-naslov:*
Telefon:
 
Prijavljam se za:
(vsi ogledi so brezplačni)
Pričetek ob
13.45
ne  
Pričetek ob
14.45
ne  

Vodeni ogled razstave Grad Khislstein in zgodbe rodbine Khisl
(traja približno 45 minut, omejeno število udeležencev – 20)
da   da  
Vodena tematska pot Kranj v vašem srcu:
Naj se vam Kranj zapiše v srce. Za začetek se odpravite na ogled mesta, ki povezuje vse glavne privlačnosti kulturne in naravne dediščine. Spoznajte kranjske zgodbe, sprehodite se po Prešernovi poti, odkrijte meščanske hiše in njihove znamenite prebivalce ter pomembne zgodovinske zanimivosti (traja približno 60 minut, omejeno število udeležencev – 25).
da   da  
Vodena tematska pot Podzemna pot:
Mesto Kranj skriva številne umetne podzemeljske objekte, ki so sicer že davno izgubili svoj prvotni namen in se potopili v pozabo, kot delo človeških rok pa nas na svojevrsten način vlečejo k odkrivanju njihove zgodbe. Tako je tudi staro mestno zaklonišče, ki je nastalo med drugo svetovno vojno. V 1.300 metrov dolgih rovih lahko občudujete čisto prave kapnike in zanimive jamske živali. V rovih si lahko ogledate tudi razstavo, ki podrobneje predstavlja kranjsko podzemlje in rove pod starim Kranjem. Na ogled so razstava mineralov in fosilov, rekonstrukcija zaklonišča in simulacija letalskega napada (traja približno 60 minut, omejeno število udeležencev – 25).
da   da  
Vodena tematska pot Kanjon Kokre:
Posebnost Kranja je, da se dviguje nad 30 metrov globokim kanjonom. Reka Kokra si je tik pred izlivom v reko Savo vrezala ozko in strmo sotesko, ki je dostopna le trenutek stran od Glavnega trga. Po kanjonu poteka krožna pot, po kateri vas popeljejo izkušeni vodniki. Vonj po čemažu v zgodnji pomladi, dišeče cvetoče grmovnice in petje ptic vas bodo povabili, da se prepustite bogati flori ter favni. Ogledali si boste znamenitosti, ki pričajo o človekovem sobivanju z naravo na tem območju (traja približno 60 minut, omejeno število udeležencev – 25).
da   da  



Izrecno dajem privolitev za:*
fotografiranje in snemanje dogodka ter objavo fotografij in posnetkov, ki nastanejo med izobraževanjem, za promocijske namene in informiranje širše javnosti o izobraževalni dejavnosti Andragoškega centra Slovenije.
da    ne




* S pritiskom na gumb Pošlji prijavo izjavljam, da sem seznanjen/-a, da Andragoški center Slovenije (ACS) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) ter Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU 2016/679) moje osebne podatke uporablja za izdajo potrdil o udeležbi na usposabljanju ter za informiranje o aktualnih izobraževanjih in spremembah izvedbe izobraževanja. ACS moje osebne podatke uporablja tudi za vodenje evidenc in jih obdeluje v razvojne in znanstveno-raziskovalne namene za spremljanje izobraževalne dejavnosti in poročanje financerjem. Osebni podatki bodo tretjim osebam posredovani na anonimiziran način, torej iz njih ni razvidna moja identiteta.

* Polja, označena z zvezdico, so obvezna. 

V skladu z veljavno slovensko zakonodajo (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate v zvezi z varstvom svojih osebnih podatkov naslednje pravice: pravico do dostopa do osebnih podatkov, pravico do izbrisa, pravico do popravka, pravico do omejitve obdelave, pravico do prenosljivosti in pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu.

Več o tem, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, kakšne pravice imate v zvezi z osebnimi podatki, ki jih obdelujemo in uveljavljanju svojih pravic, si lahko preberete na spletni strani ACS.

Upravljavec osebnih podatkov je: ACS, Šmartinska 134a, Ljubljana, Tel: 01 5842 560, e-pošta: info@acs.si.

   



 << Nazaj
 
 

Povezujemo se:


Pomembno
Strani smo prenovili.
Nov naslov:
https://tvu25.acs.si

Podprite idejo vseživljenjskega učenja
in TVU na Facebooku:


Uporabite ključnik:
#TVU2019
     
   
 

(C) 1996-2024 ACS, datum zadnje spremembe: 10.06.2019, 15:35 | Pravno obvestilo | Piškotki
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, grafična zasnova: David Fartek
urednica: mag. Zvonka Pangerc Pahernik