Naslov prireditve: Tradicionalno v sodobni kuhinji: štruklji Kratek opis: Štruklji so tradicionalna slovenska jed. V različnih izvedbah so poznani v vseh slovenskih pokrajinah in gastronomskih regijah. Pripravljajo se predvsem ob praznikih in ob večjih skupnih delih. Štruklji so tako dobra in preprosta jed, pa vendarle za marsikatero gospodinjo pravi izzivi za pripravo. Na delavnici, ki jo bomo izvedli za skupino strokovnih delavcev OŠ Šmarje pri Jelšah, bomo to tradicionalno jed pripravili na nov, sodoben način.
Podprite idejo vseživljenjskega učenja in TVU na Facebooku:
Uporabite ključnik: #TVU2019
(C) 1996-2021 Andragoški center
Slovenije, datum zadnje spremembe:
10.06.2019, 13:35
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, grafična zasnova: David Fartek
urednica: mag. Zvonka Pangerc Pahernik