Izbor vsebin
Domov
Predstavitev
Sodelujoči
Prireditve
Priznanja
Za medije
V žarišču
English

Novice
• Vabimo na 23. Andragoški kolokvij
• Vabimo na novinarski konferenci
• Vabimo na nacionalno odprtje TVU 2019

Priznanja 2015
Rajko Hrvat iz Izole

TVU soustvarjamo

Nacionalno odprtje TVU 2014

 Nacionalni odbor za TVU je na svoji 23. seji, 10. marca 2014, sprejel pobudo MOCIS centra za izobraževanje odraslih Slovenj Gradec, da organizira nacionalno odprtje TVU 2014. MOCIS je prireditev izpeljal v sodelovanju z Andragoškim centrom Slovenije v četrtek, 8. maja, v Slovenj Gradcu.

MOCIS je praznovanju učenja namenil ves dan. Ob 11. uri je bilo na Trgu svobode odprtje njihove letošnje Parade učenja, ob 12. uri se je prireditev prevesila v nacionalno odprtje, nato so se udeleženci podali v Koroško galerijo likovnih umetnosti in nazadnje spet na prizorišče Parade. Za protokolarno plat so poskrbeli strokovni in politični veljaki, za pestrost, življenjskost in živahnost dogajanja pa številni izvajalci in udeleženci vseživljenjskega učenja. Objavljamo scenarij Parade učenja ter programski listi nacionalnega odprtja TVU.


Oglejte si fotografije z odprtja >>

      

 Sonja Lakovšek, direktorica MOCIS, je povabila na slovesnost:

'Ponosni bomo, če nam boste zaupali otvoritev tako pomembnega dogodka, kot je Nacionalno odprtje TVU, saj bi bila to prva tovrstna otvoritev na Koroškem. Prepričana sem, da boste odšli od nas z lepim vtisom in spoznanjem, da smo Korošci gostoljubni in srčni ljudje.

Zdi se mi, da bi tovrstni dogodek veliko pomenil vsem ljudem v naši pokrajini in utrdil prepričanje, da je z učenjem možno preseči težke razmere in da bo učeča se Koroška sposobna ohraniti pozitivno držo in naravnanost ljudi. Potrudili se bomo pripraviti slovesnost, ki bo v ponos nam, regiji in slovenskemu prostoru nasploh.'


 << Nazaj
 
 
 

Povezujemo se:


Pomembno
Strani smo prenovili.
Nov naslov:
https://tvu25.acs.si

Podprite idejo vseživljenjskega učenja
in TVU na Facebooku:


Uporabite ključnik:
#TVU2019
     
   
 

(C) 1996-2024 ACS, datum zadnje spremembe: 10.06.2019, 15:35 | Pravno obvestilo | Piškotki
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, grafična zasnova: David Fartek
urednica: mag. Zvonka Pangerc Pahernik