Izvajalci prireditev TVU 2022

Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana

Ulica Carla Benza 1, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 520 0670
E-naslov: vskv@glottanova.si
Spletna stran: http://www.vskv.si
Kontaktna oseba

Marko Dotzauer
E-naslov: info@vskv.si


 

PRIREDITVE

Ljubljana, 25. 5. 2022 od 11.00 do 19.00
'Moj najlepši mesec je maj …', kot v znani, lepi slovenski pesmi. Objema ga pomlad, ljubezen je v zraku, cvetlice drhtijo v vetru, vsak cvet čaka damo, ki ga obožuje, diši, diši … Na ta prav poseben dan se bomo družili tam, kjer znanje ne pozna meja. Povezuje nas iz najglobljega središča matere Zemlje, do sonca in še dlje. Skupaj bomo zašili vsemirski plašč znanja, vanj vtkali tisočere cvetove aromatičnih zelišč in dišečih vrtnic, všili žepe dragocenih receptov za jedi. Novi jedilniki bodo v naših domovih krepili zdravje in ohranjali dragoceno dediščino naših prednikov. Dišalo in dogajalo se bo pri nas, pri vas, širom Slovenije, tja do najbližjih sosedov, vrtov, travnikov, gozdov… Radovednost ne pozna meja in ta pomlad je res nekaj posebnega. Zato se bomo letos, tudi zaradi posebnosti te pomladi, družili v »živo«. Koooooončno!!!!. Prav posebno doživetje bo, zato je vredno, da se ga udeležite. Drugače in brezmejno luštno bo. Oblikujmo ga skupaj. Več >>

Ljubljana, 25. 5. 2022 od 12.00 do 13.00
Ajšina vadba je kombinacija raznolikih tehnik usklajevanja telesa in duha. Združuje jogijske vaje in dihalne vaje, ples in meditacijo. Med vadbo se v dinamiki, radostnem vodenem gibanju v majhni skupini povežemo z naravo in svojim telesom, se sproščamo. Več >>

Ljubljana, 25. 5. 2022 od 13.00 do 15.00
V okviru projekta www.lacna-bucka.com redno dokazujemo, da so tudi kosila pripravljena izključno iz rastlinskih sestavin (torej brez mesa, mlečnih izdelkov in jajc) lahko okusna, pestra in hranilno uravnotežena. Na delavnici bomo skupaj z udeleženci pripravili zelenjavno ajdoto in sladico presenečenja ter se ob tem marsikaj naučili. Več >>

Ljubljana, 25. 5. 2022 od 16.00 do 19.00
Pogača je kot jed in vrsta kruha razprostranjena po vsej Everopi. Včasih so jo v Sloveniji pripravljali pred tedensko peko kruha za prvo potešitev lakote. Danes pa je to jed, ki je enostavna, poceni, se hitro naredi. Najboljša je topla, tekne pa tudi hladna, zlasti če zraven postrežemo suhe mesnine, sir in vino. Namazi oz. nadevi na pogačah so zelo različni in odražajo iznajdljivost gospodinj: posneta smetana, smetana in jabolka, ocvirki, idr. Pridite in specite svojo pogačo! Več >>

Ljubljana, 11. 6. 2022 od 09.00 do 17.00
Kot vsako leto tudi letos VSŠKV organizira Svetovni dan velnesa, ki vključuje veliko brezplačnih delavnic in predavanj na področju velnesa in dobrega počutja. Vabljeni. Več >>

Ljubljana, 11. 6. 2022 od 10.00 do 12.30
Klasična masaža ni samo dober občutek in način, da se sprostite in razvajate. Je lahko močno in učinkovito orodje, ki pomaga ohraniti zdravje in dobro počutje. Več >>

Ljubljana, 11. 6. 2022 od 10.00 do 12.30
Klasična masaža ni samo dober občutek in način, da se sprostite in razvajate. Je lahko močno in učinkovito orodje, ki pomaga ohraniti zdravje in dobro počutje. Več >>

Ljubljana, 11. 6. 2022 od 10.00 do 12.30
Spoznajte kalsično masažo kot močno in učinkovito orodje, ki pomaga ohraniti zdravje in dobro počutje. Več >>

Ljubljana, 11. 6. 2022 od 10.00 do 12.30
Popeljali vas bomo v svet doživetij preko izvajanja klasične masaža s strani naših profesionalnih velnes maserjev Več >>

Ljubljana, 11. 6. 2022 od 14.00 do 15.30
Študenti VSŠKV bodo v parku Kodeljevo izvedli zanimive vaje za izboljšanje ravnotežja. Cilj vaj za povrnitev ravnotežja je usklajevanje signalov iz ravnotežnega, vidnega, taktilnega in mišično skeletnega sistema. Več >>