Prireditev TVU 2024

Osebna agilnost v času sprememb

V hitro spreminjajočem se svetu, kjer so spremembe edina konstanta, se pogosto srečujemo s čustvenimi izzivi, ki jih prinašajo te spremembe – od šoka in jeze do žalosti in strahu. Osebna agilnost ni le spretnost, ampak življenjska filozofija, ki nam omogoča, da se s temi izzivi spopademo z večjo lahkotnostjo, notranjim mirom in življenjskim veseljem.

Ta delavnica je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati sposobnost prilagajanja na spremembe, zmanjšati občutke stresa in povečati učinkovitost v osebnem in profesionalnem življenju.

Osrednje teme delavnice vključujejo:
• Kaj pomeni osebna agilnost in kako nas osebna agilnost podpira pri premagovanju življenjskih ovir, predvsem v času sprememb?
• Osebna agilnost kot del razvojne miselne naravnanosti.
• Tehnike za spodbujanje osebne agilnosti.
• Soočanje s spremembami v praksi.

NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Maribor, Slomškov trg 15, 2000 Maribor (Predavalnica 1)
Datum: 23. 5. 2024
Čas dogodka: od 15.00 do 17.15
Opomba: Za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna prijava preko povezave: https://dogodki.um.si/Strani/usposabljanje2.aspx?dogodekID=1909&terminID=1936
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Urška Pavlič
Telefon: 02 235 53 41
E-naslov: karierni.center@um.si
PRIREDITEV IZVAJA
Univerza v Mariboru, Karierni center
Slomškov trg 15, 2000 Maribor, 2000 Maribor
Telefon: 02 23 55 341
E-naslov: karierni.center@um.si
Spletna stran: https://kc.um.si/
Vse prireditve >>
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content