Prireditev TVU 2024

Dnevi odprtih vrat zeliščnih kmetij in vrtov Istre

Tudi letošnje leto ste lepo vabljeni, da se pridružite odkrivanju zeliščnih kmetij in vrtov v Slovenski Istri!
Pričakali vas bodo dišeči nasadi zelišč, kjer lokalni kmetje s posebno skrbnostjo gojijo te čudovite rastline v eterična olja, hidrolate ter naravne kozmetične in druge izdelke. Doživite pristno izkušnjo, spletite svoj venček ali butarico iz sivke, izdelate celo svoje milo in spoznajte raznoliko uporabo zelišč ter se preizkusite v destilaciji avtohtonih rastlin. Skupaj bomo izdelali naravni repelent, ki vas bo varoval pred nadležnimi insekti vse poletje. Dišalo bo po raznovrstnih vrtnicah …in še mnogo tega!
Vabljeni na naše kmetije in vrtove, kjer boste začutili utrip Istre ter se prepustili vonjavam in doživetjem, ki bodo še dolgo ostali v vašem spominu. Pridružite se nam in ustvarite nepozabne trenutke v čarobnem svetu zelišč in narave Istre. Z udeležbo in nakupi boste podprli lokalne ponudnike, ki si prizadevajo, da ustvarjajo kvalitetne izdelke in doživetja za vas!
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Šmarje, Zeliščne kmetije Istre, organizator: Bonistra d.o.o.
Datum: 15. 6. 2024–16. 6. 2024
Čas dogodka: od 10.00 do 21.00
Opomba: Srečanja potekajo na različnih lokacijah po slovenski Istri. Za celoten program po posameznih kmetijah vabimo na spletno stran:
https://www.bonistra.si/dogodki/dnevi-odprtih-vrat-2024

 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Jana
Telefon: 041 858 978
E-naslov: jana@bonistra.si
PRIREDITEV IZVAJA
Bonistra d.o.o.
Krkavče 135a, 6274 Šmarje
Telefon: 041 858 978,
E-naslov: jana@bonistra.si
Spletna stran: https://www.histriabotanica.si/ in www.bonistra.si
Vse prireditve >>
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content