Prireditev TVU 2024

S SiA za vitalnost - sprostitvenim plesom na Obali do vitalnosti in dobrega počutja

SiA za vitalnost– Sprostitev in Aktivnost je sprostitveni ples, zabavna skupinska vadba ob glasbi, posebej prilagojena starejšim udeležencem.
Vključuje plesanje na enostavne plesne korake, zdravilne in sprostitvene tehnike, elemente joge, čuječnost in meditacijo. Enostavni plesni koraki in spontano gibanje spodbujajo izraznost in kreativnost, zdravilne tehnike spodbujajo (samo)zdravljenje, prepuščanje glasbi pa zabava. SiA nas tako zabava in tudi umiri naš um in nas sprosti.
Sodelujoči so med drugim opazili izboljšanje zdravja in kondicije, počutja in na splošno sposobnosti telesa. Predznanje ni potrebno, Zaradi načina izvajanja, si lahko vsak tudi intenzivnost prilagodi po svoje. Podarite si zabavni sproščujoč ples in z njim boljše zdravje, zavedanje telesa in čustev, mirnejši um ter zabavo in nasmeh na vaš obraz. (www.sia-ples.si)
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Ankaran, Jasno (Kulturni dom Hrvatini - Hrvatini 148)
Datum: 16. 5. 2024
Čas dogodka: od 18.00 do 19.00
Opomba: Namenjeno starejšemu prebivalstvu, pa tudi ostalim. Prijava ni potrebna. Dobrodošli!
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Jasna Vukovič
Telefon: 041 310 948
E-naslov: vukovic.jasna@gmail.com
PRIREDITEV IZVAJA
JaSNO Inštitut za poslovno antropologijo
Jadranska cesta 47f, Ankaran, 6280 Ankaran-Ancarano
Telefon: 041 310 948
E-naslov: vukovic.jasna@gmail.com
Spletna stran: https://sia-ples.si/
Vse prireditve >>
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content