Prireditev TVU 2024

Terapevtska hormonska yoga

THY združuje dihalne vaje v kombinaciji z vajami Hatha in Kundalini yoge povezane s tibetanskimi energetskimi vajami, ter ob koncu z Yogo Nidro. Sestavljena je iz skladno oblikovanih nizov vadb, ki skupaj z dihanjem (bastrika) vplivajo na telo tako, da se uravna nivo hormonov, kar je bilo tudi znanstveno dokazano. Prijava poteka preko e-mail naslova.
Prostih je 25 mest.

NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMINA PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Ljubljana, Višja šola za kozmetiko in velnes Ljubljana
Datum: 10. 6. 2024
Čas dogodka: ob 17.00
Opomba: THY je pomladitvena terapija, odlična preventiva proti stresu in debelosti po 50 letu starosti, odpravlja gubice. Še posebej je namenjena ženskam, ki želijo zanositi ter za odpravljanje pred-, med- in post-menopavzičnih sindromov. Z redno vadbo lahko stabiliziramo avtoimune bolezni ščitnice (hashimoto, bazedow), deloma odpravimo miome, neredno menstruacijo, in podobno. V primeru lepega vremena se bo dejavnost izvedla zunaj, na vrtu šole. V primeru slabega vremena dejavnost ODPADE.
 
Lokacija dogodka: Ljubljana, Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana (VSŠKV)
Datum: 13. 6. 2024
Čas dogodka: ob 17.00
Opomba: THY je pomladitvena terapija, odlična preventiva proti stresu in debelosti po 50 letu starosti, odpravlja gubice. Še posebej je namenjena ženskam, ki želijo zanositi ter za odpravljanje pred-, med- in post-menopavzičnih sindromov. Z redno vadbo lahko stabiliziramo avtoimune bolezni ščitnice (hashimoto, bazedow), deloma odpravimo miome, neredno menstruacijo, in podobno. Dejavnost se bo izvedla v učilnici 4 šole (pritličje šole).
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Tamara Deu
Telefon: 041 715 570
E-naslov: prwelt@gmail.com
PRIREDITEV IZVAJA
Tamara Deu s.p.
Pavšičeva ulica 33A, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 715 570
E-naslov: prwelt@gmail.com
Spletna stran: www. hormonska-yoga.com
Vse prireditve >>
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content