Prireditev TVU 2024
Senzorične lastnosti in organoleptična ocena lastnih izdelkov
Na delavnici bomo spoznali osnovne korake senzorike, ki jih bomo implementirali v praktičnem delu. Razvajali se bomo ob okušanju lastnih izdelkov v naravnem okolju. Maksimalno št. udeležencev je 20; obvezna je prijava na lucijana.kracun.berc@sc-celje.si.
Izvajalec: Kreativna rešitev; Mario Berc
Datum: 17. 5. 2024
Čas dogodka: od 17.00 do 20.00
Telefon: 034285866
E-naslov: barbara.prelec@sc-celje.si
Pot na Lavo 22, 3000 Celje
Telefon: 03 4285 800
Spletna stran: http://www.gl.sc-celje.si
Vse prireditve >>
Izvajalec: Kreativna rešitev; Mario Berc
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebnoTERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Celje, Šolski center Celje, Gimnazija Lava, Pot na Lavo 22Datum: 17. 5. 2024
Čas dogodka: od 17.00 do 20.00
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Lucijana Kračun BercTelefon: 034285866
E-naslov: barbara.prelec@sc-celje.si
PRIREDITEV IZVAJA
Šolski center Celje - Gimnazija LavaPot na Lavo 22, 3000 Celje
Telefon: 03 4285 800
Spletna stran: http://www.gl.sc-celje.si
Vse prireditve >>