Prireditev TVU 2025
Senzorične lastnosti in organoleptična ocena lastnih izdelkov (2. del)
Na delavnici bomo nadaljevali s koraki senzorike, ki jih bomo implementirali v praktičnem delu. Razvajali se bomo ob okušanju lastnih izdelkov v naravnem ambientu, tokrat v tujini.
Zaželeno je, da ime udeleženec znanje 1. dela tečaja. Maksimalno št. udeležencev je 20; obvezna je prijava na lucijana.kracun.berc@sc-celje.si.
Vodja: Lucijana Kračun Berc
Izvajalec: Kreativna rešitev; Mario Berc
Datum: 16. 5. 2025
Ura: 17.00 – 21.00
Datum: 16. 5. 2025
Čas dogodka: od 17.00 do 21.00
Telefon: 03 42 85 826
E-naslov: biljana.krumpak@sc-celje.si
Pot na Lavo 22, 3000 Celje
Telefon: 03 4285 800
Spletna stran: http://www.gl.sc-celje.si
Vse prireditve >>
Zaželeno je, da ime udeleženec znanje 1. dela tečaja. Maksimalno št. udeležencev je 20; obvezna je prijava na lucijana.kracun.berc@sc-celje.si.
Vodja: Lucijana Kračun Berc
Izvajalec: Kreativna rešitev; Mario Berc
Datum: 16. 5. 2025
Ura: 17.00 – 21.00
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebnoTERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Celje, Šolski center Celje, Gimnazija Lava, Pot na Lavo 22Datum: 16. 5. 2025
Čas dogodka: od 17.00 do 21.00
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Lucijana Kračun BercTelefon: 03 42 85 826
E-naslov: biljana.krumpak@sc-celje.si
PRIREDITEV IZVAJA
Šolski center Celje - Gimnazija LavaPot na Lavo 22, 3000 Celje
Telefon: 03 4285 800
Spletna stran: http://www.gl.sc-celje.si
Vse prireditve >>