Prireditev TVU 2025

Senzorične lastnosti in organoleptična ocena lastnih izdelkov (2. del)

Na delavnici bomo nadaljevali s koraki senzorike, ki jih bomo implementirali v praktičnem delu. Razvajali se bomo ob okušanju lastnih izdelkov v naravnem ambientu, tokrat v tujini.
Zaželeno je, da ime udeleženec znanje 1. dela tečaja. Maksimalno št. udeležencev je 20; obvezna je prijava na lucijana.kracun.berc@sc-celje.si.

Vodja: Lucijana Kračun Berc
Izvajalec: Kreativna rešitev; Mario Berc
Datum: 16. 5. 2025
Ura: 17.00 – 21.00

NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Celje, Šolski center Celje, Gimnazija Lava, Pot na Lavo 22
Datum: 16. 5. 2025
Čas dogodka: od 17.00 do 21.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Lucijana Kračun Berc
Telefon: 03 42 85 826
E-naslov: biljana.krumpak@sc-celje.si
PRIREDITEV IZVAJA
Šolski center Celje - Gimnazija Lava
Pot na Lavo 22, 3000 Celje
Telefon: 03 4285 800
Spletna stran: http://www.gl.sc-celje.si
Vse prireditve >>
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content