Prireditev TVU 2022

HACCP za rastlinska živila

Na predavanju boste izvedeli kako vzpostaviti Haccp sistem in s tem zagotoviti varna rastlinska živila za potrošnika. Varnost živil je predvsem dosežena z dobro higiensko prakso in spremljajočimi prerekvizitnimi programi, zagotovljena pa je s HACCP sistemom. To je sistem, ki je osredotočen na obvladovanje kritičnih kontrolnih točk.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Brje, Učni center Brje, Brje 53, Dobravlje
Datum: 27. 5. 2022
Čas dogodka: od 18.00 do 20.30
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Alenka Magajne
Telefon: 053664 752
E-naslov: alenka.magajne@lu-ajdovscina.si
PRIREDITEV IZVAJA
Ljudska univerza Ajdovščina
Stritarjeva ulica 1a, 5270 Ajdovščina
Telefon: 05 366 4750, 05 366 4754
E-naslov: info@lu-ajdovscina.si
Spletna stran: http://www.lu-ajdovscina.si
Vse prireditve >>