Prireditev TVU 2022

Mlinochef tekmovanje za osnovnošolce

V sklopu Pašta Fešte, ki se bo 28. Maja odvila na Lavričevem trgu v Ajdovščini, se bosta v finalnem tekmovanju za naziv Mlinochef pomerili najboljši osnovnošolski ekipi.
Tekmovanje Mlinochef, ki je namenjeno otrokom od 5. do 9. razreda, je Mlinotest zasnoval z željo po spodbujanju kakovostnega prehranjevanja med mladimi, preko zdrave tekmovalnosti pa želi hkrati spodbujatu tudi njihovo kulinarično ustvarjalnost.
V prvem delu predtekmovanja, ki se je odvijalo od 11. aprila do 3. maja, je strokovna komisija v sestavi priznanih kuharskih chefov Julijane Krapež in Denisa Ibrišimovića ter strokovnega sodelavca podjetja Mlinotest obiskala štiri osnovne šole in ocenila skupno dvanajst ekip.
Drugi del predtekmovanja, ki se pričenja v tem tednu, pa pri izboru najboljših ekip upošteva mnenje občinstva. Od 9. do 16. maja namreč poteka javno glasovanje na Facebook strani podjetja Mlinotest, kjer lahko s preprostim všečkom glasujete za vašega favorita tudi vi. Najboljši ekipi, ki bosta s strani strokovne komisije in javnega glasovanja dobili največ glasov, se bosta v finalnem tekmovanju v živo pomerili na Pašta Fešti. Zmagovalca poleg laskavega naslova čaka individualno mentorstvo pod vodstom chefa Denisa Ibrišimovića v njegovi gostilni Podfarovž.

NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Ajdovščina, Mlinotest d.d., Lavričev trg, Ajdovščina
Datum: 28. 5. 2022
Čas dogodka: od 12.00 do 13.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Mlinotest d.d.
Telefon: 05 36 44 500
E-naslov: info@mlinotest.si
PRIREDITEV IZVAJA
Mlinotest d.d.
Tovarniška cesta 14,, 5270 Ajdovščina
Telefon: 080 22 72
Vse prireditve >>