Prireditev TVU 2022

Stojnica Climate of Change na Zvoku mladosti

Platforma SLOGA se bo z interaktivno stojnico predstavila na osrednji prireditvi ob evropskem letu mladih - Zvok mladosti - ki bo v petek, 27. maja 2022 potekal v Križankah v Ljubljani.


Na stojnici bodo lahko obiskovalci prejeli vse informacije o novostih, gradivih, procesih, v katerih sodelujemo. Prenesli si bodo lahko e-gradiva in priročnike. Na voljo bodo orodja za izvajanje delavnic globalnega učenja. Na stojnici bodo prisotni strokovnjaki, ki bodo na voljo za pogovor, izmenjavo mnenj in svetovanje.


Udeleženci delavnice bodo lahko podpisali peticijo Climate of Change, ki zahteva politike, ki bodo ohranjale zdravo in trajnostno prihodnost za sedanje ter prihodnje generacije, ki nikogar ne pustijo ob strani, in ki pravično delijo breme podnebnih sprememb.


Platforma SLOGA se Tednom vseživljenjskega učenja pridružuje že nekaj let, osredotočamo se na področje globalnega učenja. V letošnjem letu se kot tematski koordinator pridružujemo skupni akciji  Zelena prihodnost – lokalno in globalno.


Izvedbo aktivnosti omogoča projekt Climate Of Change, ki ga sooblikuje in izvaja 16 evropskih organizacij, v Sloveniji Platforma SLOGA. Projekt sofinancirata Razvojni program Evropske komisije za izobraževanje in ozaveščanje (DEAR) ter Ministrstvo za zunanje zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Evropske unije in/ali Vlade Republike Slovenije.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Ljubljana, Križanke, Trg Francoske revolucije 1, 1000 Ljubljana
Datum: 27. 5. 2022
Čas dogodka: od 10.00 do 19.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Albin Keuc
Telefon: 041 749 468
E-naslov: albin.keuc@sloga-platform.org
PRIREDITEV IZVAJA
SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč
Povšetova 37, 1000 Ljubljana
Telefon: 040 204 464
E-naslov: info@sloga-platform.org
Spletna stran: http://www.sloga-platform.org
Vse prireditve >>