Prireditev TVU 2021

Divja hrana v kulinariki

Divje rastline, ki jih lahko uporabimo v prehrani, so zakladnice vitaminov, mineralov in okusov. Zaradi naštetega imajo že majhne količine pozitiven vpliv na zdravje in so odlične za kombiniranje z običajnimi živili. Katere rastline uživati in na kakšen način? Če bo vreme dopuščalo, se bo predavanje s predstavitvijo odvilo na prostem.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Javorje, Turistična kmetija Žurej, Javorje 32, 3263 Gorica pri Slivnici
Datum: 9. 9. 2021
Čas dogodka: ob 09.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Lovro Vehovar
Telefon: 051 399803
PRIREDITEV IZVAJA
Zeliščarska kmetija Korina
Dolnji Slaveči 33, 9264 Grad
Telefon: 051 399 803
Vse prireditve >>