Prireditev TVU 2023

Kemijske spojine z antibiotičnimi lastnostmi v živilih in njihov vpliv na mikroorganizme

Predstavljene bodo kemijske spojine, ki jih najdemo predvsem v živilih rastlinskega izvora in imajo antibiotične lastnosti. Navedeni bodo mikroorganizmi na katere te spojine delujejo, izpostavljene bodo rastline, ki te kemijske spojine vsebujejo in predstavljene bodo možnosti vključevanja teh rastlin v prehrano.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Šentjur, Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola
Datum: 18. 5. 2023
Čas dogodka: od 10.00 do 11.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
dr. Katja Gobec
Telefon: 03 746 29 02
E-naslov: katja.gobec@sc-s.si
PRIREDITEV IZVAJA
Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola
Cesta na kmetijsko šolo 9, Šentjur, 3230 Šentjur
Telefon: 03746 29 02
Vse prireditve >>