Prireditev TVU 2024

Vabilo na 4. konferenco, tokrat na kmetiji - Zdavje v naših rokah

Po uspešni 3. konferenci o kmetijstvu, ki jo je februarja obiskalo več kot 60 udeležencev, vas Televizija IDEA vabi na spomladansko 4. konferenco, ki bo tudi tokrat potekala na kmetiji. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 22. maja 2024, ob 09:30 na prekmurski vzorčni kmetiji v Banuti v bližini Lendave.

V prvem delu bomo spregovorili o SKP kot podpornem okolju za mlade kmete, pomenu povezovanja kmetijstva z izobraževalnim procesom ter izpostavili aktualne priložnosti in inovativne prakse v kmetijstvu,
V drugem delu bomo kmetijstvo doživeli v praksi. Spoznali bomo prekmursko vzorčno kmetijo - inovativni kmetijski projekt, ki združuje tradicionalne kmetijske prakse s sodobnimi tehnologijami in trajnostnimi metodami. Dejavnost kmetije poleg pridelave in vzreje živali vključuje tudi izobraževanja za šole, študente in odrasle, s poudarkom na ekološkem kmetovanju, biodiverziteti in obnovljivih virih energije.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Lendava, Televizija IDEA, prekmurska vzorčna kmetija, Banuta 10 pri Lendavi
Datum: 22. 5. 2024
Čas dogodka: ob 09.30
Opomba: Udeležba je brezplačna. Maksimalno število prostih mest je 50. Na dogodek se je potrebno prijaviti (Prijave - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBAXzQQ5mrK5cecdvTIjlHfLN5Dg0cTteqVpfqDVr2e9Nqgw/viewform)
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Uroš Maučec
Telefon: 02 537 17 50
PRIREDITEV IZVAJA
TV IDEA - kanal 10 d.o.o.
Kocljeva ulica 9, 9000 Murska Sobota
Telefon: 02 537 17 50
Spletna stran: http://tvidea.si/
Vse prireditve >>
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content