Prireditev TVU 2024

Otvoritev svetovalne pisarne Kontaktne toške Borzen

V okviru Borzenove Kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije je v Martjancih, na sedežu LEA Pomurje, zaživela svetovalna pisarna, kamor se lahko zainteresirani vlagatelji v naprave za proizvodnjo in/ali hranjenje električne energije iz obnovljivih virov obrnete za brezplačno strokovno svetovanje glede izvedbe projekta in usmerjanje v postopkih pridobivanja vseh potrebnih soglasij in dovoljenj.

Vabimo vas, da se 23. maja 2024 ob 9.30 uri udeležite otvoritvenega dogodka pisarne, na katerem bomo predstavili ključne novosti na področju zakonodaje, vezane na proizvodnjo in rabo električne energije iz obnovljivih virov, ter primere dobre prakse uvajanja naprav na OVE, ki jih že lahko opazimo v naši bližini. Sledila bo priložnost za navezovanje stikov in izmenjavo mnenj.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Moravske Toplice, LEA Pomurje, steklena dvorana Hotela VIVAT, Moravske Toplice
Datum: 23. 5. 2024
Čas dogodka: ob 09.30
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Bojan Vogrinčič
Telefon: 02 538 13 54
PRIREDITEV IZVAJA
Lokalna energetska agencija za Pomurje
Martjanci 36, 9221 Martjanci
Telefon: 02 538 13 54
E-naslov: lea.pomurje@lea-pomurje.si
Spletna stran: https://www.lea-pomurje.si
Vse prireditve >>
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content