Prireditev TVU 2025
Zelena preobrazba družbe - trajnost na vsakem koraku
Uporaba buče v kulinariki in priprava bučne juhe.
V okviru kulinarične delavnice bodo udeleženci spoznali, kako vsestransko uporabna je buča v kuhinji. Skupaj bodo pripravili okusno bučno juho, ob tem pa se pogovarjali o zdravem prehranjevanju in zmanjševanju odpadkov. Dogodek povezuje trajnostno razmišljanje z vsakdanjo prakso – skozi okusno in prijetno izkušnjo.
Datum: 16. 5. 2025
Čas dogodka: od 09.00 do 13.00
Telefon: 040 703 102
E-naslov: krsko@soncek.org
MDB 18, 8273 Leskovec pri Krškem
Telefon: 041653573
Vse prireditve >>
V okviru kulinarične delavnice bodo udeleženci spoznali, kako vsestransko uporabna je buča v kuhinji. Skupaj bodo pripravili okusno bučno juho, ob tem pa se pogovarjali o zdravem prehranjevanju in zmanjševanju odpadkov. Dogodek povezuje trajnostno razmišljanje z vsakdanjo prakso – skozi okusno in prijetno izkušnjo.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebnoTERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Leskovec pri Krškem, Varstveno delovni center Sonček Krško, mdb 18Datum: 16. 5. 2025
Čas dogodka: od 09.00 do 13.00
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Bernarda BlatnikTelefon: 040 703 102
E-naslov: krsko@soncek.org
PRIREDITEV IZVAJA
Varstveno delovni center Sonček KrškoMDB 18, 8273 Leskovec pri Krškem
Telefon: 041653573
Vse prireditve >>