Prireditev TVU 2025

Zelena preobrazba družbe - trajnost na vsakem koraku

Uporaba buče v kulinariki in priprava bučne juhe.
V okviru kulinarične delavnice bodo udeleženci spoznali, kako vsestransko uporabna je buča v kuhinji. Skupaj bodo pripravili okusno bučno juho, ob tem pa se pogovarjali o zdravem prehranjevanju in zmanjševanju odpadkov. Dogodek povezuje trajnostno razmišljanje z vsakdanjo prakso – skozi okusno in prijetno izkušnjo.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Leskovec pri Krškem, Varstveno delovni center Sonček Krško, mdb 18
Datum: 16. 5. 2025
Čas dogodka: od 09.00 do 13.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Bernarda Blatnik
Telefon: 040 703 102
E-naslov: krsko@soncek.org
PRIREDITEV IZVAJA
Varstveno delovni center Sonček Krško
MDB 18, 8273 Leskovec pri Krškem
Telefon: 041653573
Vse prireditve >>
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content