Prireditev TVU 2024

Kako lahko naša čustva podprejo osebne in poslovne odločitve?

Ali ste že slišali za "dobra" in "slaba" čustva? Ali ste vedli, da so vsa čustva koristna in nas spodbujajo, podpirajo in nagovarjajo k določenim aktivnostim?
Morda ste se že ujeli, da razmišljate o jezi kot o "slabi" in o žalosti kot "neproduktivni". Morda ste celo zasledili, da "morate" biti pozitivni in se bo vse odvilo pozitivno, če počakati morate?
No, to je le nekaj mitov o naših čustvih.
Katero oz. katera trenutno domujejo pri nas, pa bomo spoznali na tej delavnici, kjer bomo po različnih psihoterapevtskih in coaching metodah odkrivali naše čustvene plasti. Storili bomo tudi korak dlje - preoblikovali jih bomo v koristno in podporno aktivnost, ki nam bo v pomoč pri naših osebnih in poslovnih odločitvah.

NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Ljubljana, Javni zavod Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana, Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljublj
Datum: 21. 5. 2024
Čas dogodka: od 09.30 do 11.00
Opomba: Delavnico izvaja Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov na sedežu koordinatorja TVU.
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Danaja Postružnik, bakalavrea psihoterapije
Telefon: 070181686
E-naslov: danaja@insights.si
PRIREDITEV IZVAJA
Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov, d.o.o.
Trčova 211, 2000 Maribor
Telefon: 040808999
E-naslov: uvidi@insights.si
Spletna stran: https://insights.si
Vse prireditve >>
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content