Prireditev TVU 2024

Moj vrt kot oaza sreče

Želja po osebnem napredku in sreči je naravna človekova težnja ne glede na njegovo starost, stan ali izobrazbo. Nekateri ljudje se lahko bolj aktivno vključujejo v proces osebne rasti in si prizadevajo za kontinuirano izboljšanje, medtem ko drugi morda niso tako zelo osredotočeni na ta vidik svojega življenja. Vsak človek se sooča z lastnimi izzivi, naj bo s kilogrami, v odnosih, denarjem ali zdravjem ... Čeprav si želimo izboljšati svoje življenje, včasih ne vemo, kako začeti ali kje poiskati pomoč. Proces osebne rasti se za posameznika začne, ko najde notranjo motivacijo, jasno opredeli svoje cilje in najde podporo ter vire, ki pomagajo pri doseganju teh ciljev.

In kaj ima vse to skupnega z vrtovi? Vrt je ogledalo njegovega lastnika, poleg tega ima vrtnarjenje dokazano pozitivne učinke na telo in dušo. Kaj je lepšega in boljšega od domače hrane, ki smo jo pridelali sami? Tako kot je delo na sebi proces, ki traja vse življenje, se tudi delo na vrtu nikoli zares ne konča. Pametno pa je, da si vzamemo tudi čas za sprostitev in počitek in uživamo ob pogledu na z občutkom oblikovan zunanji prostor.

Pogovarjali se bomo o tem, kako si urediti svoj prostor okoli hiše ter skupaj raziskali tudi možnosti za osebni napredek. Le z znanjem, izkušnjami in veščinami lahko pridemo do večjega zadovoljstva, izpolnjenosti in sreče v življenju.

Učno čajanko bo vodila magistrica inženirka krajinske arhitekture, Kristina Ravnjak.

Dogodek bo izveden v sodelovanju z Ljudsko univerzo Ravne na Koroškem. Udeležba na učni čajanki je brezplačna. Število udeležencev je omejeno, predhodne prijave so obvezne in se zbirajo preko spletne prijavnice: https://prijave.snipi.si/rdcrhDlPN9

Pridite, prijetno bo!

"Vrtnarjenje je veliko več kot le skrb za polne krožnike. Ko obdelujem vrt, tudi vrt obdeluje mene – ta proces je celo pomembnejši kot pridelek, ki ga na koncu poberem." (Sanja Lončar)
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Poljana, Hiša Poljana, Poljana 22, Prevalje
Datum: 23. 5. 2024
Čas dogodka: od 18.00 do 19.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Kristina Ravnjak
Telefon: 031 369 514
E-naslov: kristina.ravnjak@gmail.com
PRIREDITEV IZVAJA
GARTgarden, Kristina Ravnjak s.p.
Otiški Vrh 90, 2373 Šentjanž pri Dravogradu
Telefon: 031369514
E-naslov: kristina.ravnjak@gmail.com
Spletna stran: https://www.gartgarden.com
Vse prireditve >>
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content