Prireditev TVU 2023

E-druženje: Učenje preko spleta v dobri družbi: Smeh je pol zdravja

Ali želite preživljati svoj prosti čas na zabaven in koristen način, hkrati pa vzpostavljati nove socialne stike in se družiti v dobri družbi? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem imamo za vas odlično novico! Začetek programa e-druženje namreč prinaša priložnost, da vzpostavite nove socialne stike, spoznate nove ljudi in se naučite novih stvari.

Srečanja programa e-druženje se odvijajo tedensko ob ponedeljkih, od 9.00 do 10.00, in vključujejo miselno in/ali fizično razgibavanje, sproščene pogovore in tematsko obarvane učne vsebine. Program e-druženje je odlična priložnost za vse, ki si želijo izboljšati svojo kakovost življenja ter se vključiti v aktivnosti, ki bodo povečale vašo socialno vitalnost.

V programu e-druženje boste deležni podpore moderatorja, ki vam bo pomagal ne le pri povezovanju pogovora in spodbujanju izražanja vaših mnenj in izkušenj, temveč tudi pri vključevanju na splet in uporabi spletnih orodij za skupinsko komunikacijo. Moderator bo poskrbel, da se boste počutili udobno in samozavestno pri uporabi računalnika ali druge naprave, in vam nudil pomoč pri morebitnih težavah. S tem boste lahko brezskrbno uživali v druženju in učenju preko spleta v prijetni družbi.

Vabljeni k udeležbi v programu e-druženje, ki bo zagotovo popestril vaš vsakdan in prispeval k vašemu osebnemu razvoju.

Tema srečanja: Smeh je pol zdravja: Zakaj so nekateri rojeni šaljivci, ki smešnice stresajo iz rokava, drugi pa zadržani. Pripovedovanje šal.
NAČIN IZPELJAVE
Prek medijev/na daljavo
 • video/avdio dogodek (npr. Zoom, MS Teams, Skype)
  TERMIN PRIREDITVE
  Lokacija dogodka: Ajdovščina, Srečanja potekajo na daljavo
  Datum: 5. 6. 2023
  Čas dogodka: od 10.00 do 11.00
   
  KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
  Martina Bratina
  Telefon: 051419119
  PRIREDITEV IZVAJA
  Ljudska univerza Ajdovščina
  Stritarjeva ulica 1a, 5270 Ajdovščina
  Telefon: 05 366 4750, 05 366 4754
  E-naslov: info@lu-ajdovscina.si
  Spletna stran: http://www.lu-ajdovscina.si
  Vse prireditve >>