Dnevi svetovanja za znanje

Dnevi svetovanja za znanje

Dnevi svetovanja za znanje (DSZ) 2021 bodo 22.–24. septembra, v času, ko se odraslih odločajo za vpis v izobraževanje. Njihov poglavitni namen je promocija formalnih in neformalnih izobraževalnih programov ter predstavitev svetovalne podpore, ki jo odraslim nudijo svetovalna središča.

Dnevi svetovanja za znanje so nadaljevanje Dnevov svetovalnih središč, ki so jih središča ISIO in Andragoški center Slovenije vsako leto organizirala. Tako bo tudi letos skupaj 34 svetovalnih središč pripravilo več medijsko odmevnih dogodkov o možnostih formalnega in neformalnega izobraževanja v novem šolskem letu ter svetovalni podpori odraslim v izobraževanju. Svojo svetovalno dejavnost bodo predstavljali na različnih javnih mestih, kjer so informacije dosegljive čim več odraslim.

Z dogodki v teh treh dneh želimo povečati prepoznavnost središč in svetovalne dejavnosti v lokalnem okolju in ljudem predstaviti možnosti svetovanja in podpore, ki jih središča ponujajo. Hkrati želimo promovirati učenje in izobraževanje ter spodbuditi odrasle k vključevanje v formalne in neformalne izobraževalne programe. Tudi letos bo na voljo veliko različnih brezplačnih dogodkov.

Dogodki TVU, povezani s to skupno akcijo TVU 2021, so na voljo tukaj

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility. Skip to content